Leiderdorp Instruments B.V.

LeiderdorpInstruments.jpg

Leiderdorp Instruments ontwerpt, assembleert en verkoopt met name apparatuur voor geotechnische meetoplossingen, waaronder grondwaterniveausensoren en infrastructuurtrillingssensoren.

Het instrumentatiebedrijf is een ‘technology driven’ onderneming en verkoopt voornamelijk meetappartuur. Zij doen dit met zelfontwikkelde productgroepen, waaronder:

  • meetapparatuur voor toepassing in en rond bouwputten. Denk hierbij aan trillingen, waterstanden, helling en scheurbreedte
  • meetapparatuur voor duurzame energiesystemen en informatiedisplays voor o.a. PV-systemen, portals en beheersystemen
  • universele dataloggers met on-line datatoegang voor metingen in het veld, tijdelijke instrumentatie en mobiele meetapparatuur
  • precisieversterkers en uitleesapparatuur voor sensoren, waaronder zoninstralingsmeters, UV-meters en heat flux-sensoren.

Verder produceert Leiderdorp Instruments OEM-producten zoals besturingen voor warmtepompen, meetapparatuur voor warmtegeleiding, meetapparatuur voor detectie van water in olie, apparatuur voor het meten van verontreiniging van pulp in papierfabrieken, en meet- en afregelapparatuur voor gehoorbeschermers.

 

Directeur: Michiel Jansen
Telefoon: +31 (0)71 5415514
E-mail: mjansen@hitma.nl
Social:
Naam organisatie: Leiderdorp Instruments B.V.
Straat: Achthovenerweg 19
Postcode en plaats: 2351 AX Leiderdorp
Land: Nederland
Telefoonnummer: +31 (0)71 5415514
Faxnummer:
E-mail adres: info@LeiderdorpInstruments.nl
Website: www.leiderdorpinstruments.nl/