2023-12-22 17:16:00
22 december 2023

Indutrade winnaar bij M&A Awards 2023 in categorie Best Small Cap Deal

Donderdag 14 december werden in 26 categorieën de jaarlijkse M&A Awards uitgereikt. Ook Indutrade Benelux viel in de prijzen. Wij haalden samen met SKS de award voor Best Small Cap Deal binnen voor de overname dit technisch handelsbedrijf, een acquisitie die we in samenwerking met Nobel Capital in januari 2023 realiseerden.

Toonaangevend evenement
Tijdens een spectaculaire afsluiter van dealjaar 2023 werden in de Beurs van Berlage op donderdagavond 14 december prijzen uitgereikt aan de beste deals, dealmakers en firma’s. Het was de 24ste editie van dit toonaangevende evenement voor de sector. 

Nobel Capital heeft een zeer zorgvuldige keuze gemaakt bij het selecteren van de koper, waarbij er veel oog was voor de toekomst van SKS. Het was daarom bijzonder fijn en feestelijk 14 december het winnen van de award met alle drie de partijen te kunnen vieren.

Afsluiting dealjaar
De M&A Awards was een fantastische afsluiter van een uitdagend dealjaar voor de M&A Community met heerlijk eten, uitstekende wijnen, een feestelijke sfeer en voor sommige kantoren en professionals natuurlijk die ultieme bekroning op al het harde werk; het binnenhalen van zo’n felbegeerde M&A Award.


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws