SKS

SKS is al sinds 1994 een begrip in de nichemarkt van vloeistofprocessen in food & pharma. We vinden onze oorsprong als engineering en installatie specialisten in deze markt. Vanuit een duidelijke behoefte aan directe beschikbaarheid van genormeerde en geschikte procescomponenten, reservedelen en installatiematerialen is er door de jaren een evenwichtig en compleet leveringspakket opgebouwd voor toepassing in de voedingsmiddelen -en farmaceutische industrie.

Sterkste punten zijn de uitgebreide voorraad, de diversiteit aan merken en opties van kwalitatief hoogstaande equipment, de snelheid en flexibiliteit van reageren en de veilige & efficiënte manier van verpakken en verzenden. Hiermee leveren we aan nieuw te bouwen installaties, aan maintenance programma’s en voorzien we in quick delivery van spare parts.

Als marktleider willen we graag voorop blijven lopen en bieden we naast de reguliere verkoopmogelijkheden een state-of-the-art online omgeving. In deze omgeving is elke minuut van de dag alle informatie over ons gamma te vinden. Hierin heeft iedereen op eenvoudige wijze toegang tot een enorme technische database en kunnen eenvoudig bestellingen of aanvragen geplaatst worden. 

Onze wereldwijde afnemers zien ons niet alleen als leverancier van componenten, maar ook als gespecialiseerde gesprekspartner en adviseur over de samenstelling van specifieke, vaak complexe productielijnen – niet in de laatste plaats omdat maatschappij en overheid steeds hogere eisen stellen aan milieuaspecten en duurzaamheid. Wij helpen graag om uw processen mee te laten groeien met deze ontwikkelingen.

Gesteund door onze ervaring en geïnspireerd door de veranderende wereld, gaan we de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Wij, SKS, zijn niet alleen leverancier van componenten, maar ook van kennis, ideeën en oplossingen die food en pharma in staat stellen efficiënt en verantwoord te produceren. Voor huidige en toekomstige generaties.

SKS – We know your process flow

Directeur: Toine Uijttewaal
Telefoon: +31 (0)88 120 23 00
E-mail: a.uijttewaal@sks-online.com
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws