Efcon Water B.V.

Efcon® Water b.v. ontwikkelt, produceert en installeert complete afvalwater meet- en monstername stations. In de Benelux worden Efcon® producten rechtstreeks in de markt verkocht.

Onze sample technieken (behalve de slangenpomp) voldoen aan de geldende NEN 6600-1 norm. De directie van Efcon® Water maakte tevens deel uit van de NEN 6600 Normcommissie Afvalwater Monstername (nu bijna slapende) en is nauw betrokken bij de regelgeving op het gebied van Afvalwater Debietmeten.

Onze samplers voldoen ook aan de ISO 5667 en EN 16479 richtlijnen (Mcerts op Efconomy Vacuum sampler). Echter, de in Nederland gehanteerde richtlijnen zijn strenger en omvattender dan de ISO en EN richtlijn. Om al deze huidige en komende richtlijnen zo goed mogelijk af te stemmen op de lokale werkwijze (per waterkwaliteitsbeheerder ook nog divers geïntepreteerd), is het verstandig om een van onze Efcon® specialisten op locatie te laten komen. Het is ons vak. Wij bieden graag totaal oplossingen welke u kunt gebruiken in een product- en bedrijfsvergelijkend onderzoek.

Efcon Water b.v. levert in haar thuismarkt complete afvalwater meetsystemen met een gegarandeerde meetnauwkeurigheid van 95% (NEN 6600) en met een streef nauwkeurigheid van 98%. Flowmeter verificatie en flowmeter data validatie zijn onderdelen welke wij in de waarborging van onze Effluent Controle Systemen opnemen. Hiermee spelen wij nu al reeds in op de bijna niet te missen komende marktontwikkelingen.

Directeur: Michiel Jansen
Telefoon: +31 (0)297 514757
E-mail: mjansen@hitma.nl
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws