Fire Proof B.V.

Fire Proof BV heeft zich als enige groothandel in Nederland helemaal gespecialiseerd op het gebied van passieve brandpreventie. Zij heeft alles in huis op het gebied van brandwerende producten. Desgewenst op maat gezaagd en geleverd.

Qua kennis is Fire Proof BV helemaal up-to-date. Het leveren van de materialen gaat dus altijd gepaard met deskundig advies. Fire Proof BV houdt zich niet bezig met de uitvoering. Zij levert uitsluitend brandwerende producten, kennis en kunde.

Producten op het gebied van passieve brandpreventie zijn bij Fire Proof BV binnen 24 uur verkrijgbaar. Te denken valt bijvoorbeeld aan materialen om installatiedoorvoeringen zoals pvc-buizen brandwerend af te dichten met brandmanchetten of twee componenten schuim. Een ander voorbeeld is het op maat leveren van onbrandbare plaatmaterialen om staalconstructies te beschermen.

Het gebruik van passieve brandwerende producten is puur gericht op de veiligheid van de gebruikers of bewoners van een gebouw. Zo zijn hoofddraagconstructies, plafonds, vloeren en wanden zo te bekleden of te coaten dat mensen meer tijd hebben om te vluchten als er brand uitbreekt.

Dat geldt ook voor het brandwerend afdichten van sparingen zodat rook en vuur niet van een ruimte naar een andere kunnen doorslaan en overslaan.

 

Directeur: Guido Mol
Telefoon: +31 (0)412 656 370
E-mail: guido@fireproof.nl
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws