Plooijer Zaandam B.V.

Plooijer Toegangstechnologieën ontwikkelt, produceert en installeert sinds 1954 stalen ramen, deuren en kozijnen voor veiligheidstoepassingen.

Plooijer staat voor betrouwbare oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de VMRG. Binnen onze organisatie werken wij constant aan de verbetering en ontwikkeling van ons product portfolio en staan wij voor een plezierige en veilige werkomgeving. Wij leveren uitsluitend maatwerkoplossingen, waarbij roestvaststalen uitvoeringen onze specialiteit zijn.

Duurzaamheid en zorg voor het milieu staan hoog in het vaandel. Dit is de reden dat wij binnenkort het ISO 14001 certificaat verdienen. Onze producten bestaan voor 93% uit gerecycled staal en zijn 100% recyclebaar, waarbij er geen sprake is van 'downcycling'. Staal verbruik je niet, je gebruikt het!

Innovatie, customer service en veiligheid zijn onze kernkwaliteiten. Hier wordt continue in geïnvesteerd! Wij streven naar continuïteit in relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en partners. 

Zij zijn het hart van onze organisatie!

Directie: Johan Lubken
Telefoon: +31 (0)75 635 08 00
E-mail: info@plooijer.nl
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws