UltraPure International B.V.

UltraPure International is een merkonafhankelijk ISO9001: 2015 gecertificeerd assemblagebedrijf, gevestigd in Uithoorn, Nederland. Het bedrijf maakt deel uit van Indutrade AB, een internationale industriële groep die hightechproducten en -oplossingen verkoopt en produceert om de producten en productieprocessen van de klant te verbeteren.

Onze missie is om verbinding te maken. Niet alleen door samen componenten te bouwen tot een (eenmalig) samenstel, maar ook door bestaande (eenmalig gebruik) voorzieningen in het productieproces van onze klant te verbinden.

De mensen binnen UltraPure International, evenals haar partners, hebben veel kennis over toepassingen in de lifescience-industrie en technologie voor eenmalig gebruik. Al meer dan 8 jaar bouwen we samen assemblages voor eenmalig gebruik in onze ISO klasse 8 (in bedrijf) cleanroom- en slangassemblages in onze whiteroom.

Onze brede ervaring en onze sterke punten op het gebied van maatwerkontwerp, flexibiliteit en kwaliteit maken UltraPure International tot een betrouwbare partner om de beste oplossing voor onze klant te vinden in termen van tijds- en risicovermindering en kostenvermindering.

Directeur: Erik van Hooven
Telefoon: +31 (0)6 20877193
E-mail: Evanhooven@ultrapure-international.com
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws