Technics Trading & Calibration B.V. (TTC)

Technics Trading & Calibration B.V. (TTC) is de specialist voor ISO17025 (RvA) kalibratie op locatie bij de klant.

TTC, als eerste kalibratie op locatie - Technics Trading & Calibration B.V. uit Ridderkerk is opgericht in 1993. Destijds waren wij de eerste in Nederland met een mobiele meetwagen waarmee we kalibraties op locatie bij de klant uitvoerden.

Meerdere meetwagens
Een unieke dienst waarmee de klant het grote voordeel heeft dat zijn meetmiddelen zo kort mogelijk buiten gebruik zijn. Vandaag de dag bieden wij deze unieke service in de hele Benelux aan met meerdere meetwagens. Dit zijn speciaal klimatologische ingerichte mobiele kalibratiemeetkamers. De meetwagens zijn volledig RvA (ISO17025) geaccrediteerd voor de meest voorkomende grootheden zoals o.a. geometrie, druk, temperatuur, elektrisch, moment en kracht. Daarnaast voeren wij ook NEN testen uit en keuren wij APK manometers.

Drie meetkamers
Voor de meetmiddelen die qua afmeting en specificaties niet op locatie gekalibreerd kunnen worden, beschikken wij in Ridderkerk over drie uitstekend uitgeruste meetkamers. Deze zijn ook volledig RvA (ISO17025) geaccrediteerd. Hier verzorgen wij ook 3D product metingen voor onze klanten.

Onderscheidend door onze expertise, flexibiliteit en uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, met een focus op klantgerichtheid, ontzorgen wij al jaren de industrie en groeien wij gezond verder.

Directeur: Richard Derksen
Telefoon: +31 (0)79 2033133
E-mail: r.derksen@tradinco.com
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws