CEPRO Sarl

CEPRO Sarl is een dochteronderneming van CEPRO International B.V. en gevestigd in Lille, Frankrijk.

CEPRO biedt een omvangrijk assortiment op het gebied van laslichtfiltratie om schadelijk laslicht te filteren, zoals lasgordijnen, laslamellen en lasschermen. Ook spatten en vonken veroorzaken hinder en brengen grote risico’s met zich mee voor omstanders op de las- en slijpwerkplek. Hiervoor biedt CEPRO diverse soorten lasdekens en isolatieproducten. CEPRO is eveneens gespecialiseerd in het reduceren van geluidsoverlast op industriële werkplekken. Het uitgebreide CEPRO Sonic gamma zorgt naast een geluidluwte op de werkplek voor een effectieve geluidreductie voor de rest van de werkomgeving.

Alle CEPRO-producten zijn het resultaat van jarenlange ervaring in het ontwerpen en inrichten van veilige las- en slijpwerkplekken. Zij voldoen aan de geldende normen en voorschriften, inclusief diverse deelterreinen van het programma.

CEPRO is specialist in het oplossen van specifieke problemen die zich op de las- en slijpwerkplek voordoen. Soms staan die problemen op zich, maar veelal komen voor in combinatie met andere vraagstukken en passen ze gezamenlijk in een "overall" veiligheidsbeleid. CEPRO weet als geen ander de eigenschappen van haar producten én die van anderen optimaal te combineren tot een aangename werkplek die aan alle veiligheids- en effectiviteitseisen voldoet.

Naast het veelomvattende eigen producten-programma kan CEPRO terugvallen op jarenlange relaties met tal van vakkundige toeleveranciers van andere voorzieningen voor las- en slijpwerkplekken. Daaronder bevinden zich naast gerenommeerde fabrikanten van lasdamp-afzuig-installaties, ook installateurs van elektro- en gasleidingen.
 

Directeur: Christophe Turquois
Telefoon: +33 (0)3 20 57 37 66
E-mail: c.turquois@cepro.fr
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws