Kin Pompentechniek B.V.

Kin Pompentechniek B.V. is een handelsonderneming in pompen voor vloeistof-transport.

Kin Pompentechniek is niet zomaar een bedrijf dat pompen verkoopt. Ze bieden ook toegevoegde waarde. Deze waarde zit voornamelijk in deskundig personeel en een goed uitgebalanceerd productenpakket dat continu op de wensen van de klanten wordt afgestemd. Het leveringsprogramma is divers en vanuit het magazijn van 2500m2 meestal uit voorraad leverbaar. Van pompen voor de tuinbouw en industrie tot pompen voor gebruik in en om het huis.

Kin Pompentechniek is in de Benelux uitgegroeid tot een serieuze speler in dit marktsegment met een organisatie van 22 medewerkers. Ieder met zijn eigen verantwoordelijkheid en specialisme. 

Kin Pompentechniek heeft een sterke band met haar leveranciers. Zo wordt er al jaren zaken gedaan met toonaangevende bedrijven in het buitenland. Ook doet Kin Pompentechniek zelf aan productontwikkeling. Recent heeft het bedrijf vol trots een eigen label, “KIN PUMPS” ontwikkeld dat ook buiten de Benelux geleverd kan gaan worden.

“KIN PUMPS” zal de komende jaren verder uitgebreid worden om te kunnen werken aan het verstevigen van de eigen identiteit. Ook de service blijft natuurlijk belangrijk. Als je pompen levert kun je ervan uitgaan dat er ooit iets defect gaat. Hiervoor heeft Kin Pompentechniek B.V. een eigen service werkplaats die sinds kort is uitgebreid met een mobiele service werkplaats. Ter plaatse kan er nu gerepareerd worden. Deze service wordt voorlopig alleen aangeboden voor pompen uit de sanitaire branche.

Directeur: Rob Kouvelt
Telefoon: +31 (0)161 – 244250
E-mail: r.kouvelt@kinpompentechniek.nl
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws