Hanwel Belgium N.V.

Hanwel Belgium N.V. is in 1972 opgericht en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het leveren van leidingcomponenten aan de Belgische industrie.

De expertise van de medewerkers garandeert een deskundige technische begeleiding en advies op maat voor en tijdens het projectstadium. Als Hanwel vroegtijdig in een project wordt betrokken, kan het bedrijf op basis van langdurige en specifieke kennis m.b.t. de toepassing van leidingcomponenten optimaal adviseren.

Hanwel levert een hoogwaardig pakket leidingcomponenten van gerenomeerde leveranciers. Door de flexibele opstelling van hun medewerkers biedt Hanwel optimale ondersteuning.

Doordat Hanwel voor een groot deel van het leveringsprogramma over voldoende magazijnvoorraad beschikt, zijn snelle leveringen mogelijk. Spoedbestellingen voor voorraadartikelen die zij voor 14:00 hebben ontvangen, kunnen binnen 24 uur geleverd worden

De producten kenmerken zich door een lange levensduur. Door middel van inspecties helpt Hanwel bij het opstellen van een optimaal onderhoudsplan.

Directeur: Koen Vereecken
Telefoon: +32 (3) 711 03 53
E-mail: k.vereecken@hanwel.be
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws