Ammertech B.V.

Ammertech is sinds de oprichting in 1978 is zelfstandig importeur op het gebied van lager- en aandrijftechniek en koppelingen, met afzet hoofdzakelijk in de Benelux.

Het leveringsprogramma omvat kwalitatief hoogwaardige lagers en lineair componenten, componenten voor omspanningsaandrijvingen, as-naafverbindingen en koppelingen. Ammertech werkt daarbij samen met fabrikanten die een leidende rol vervullen in de markt.

Afnemers zijn OEM-bedrijven en eindverbruikers, waarbij de eindverbruiker voornamelijk via gespecialiseerde wederverkopers en technische groothandelsbedrijven wordt beleverd. Ammertech beschikt over een eigen magazijn, waar de standaard producten in voorraad liggen. Meestal is dit voor de ‘dagelijkse vraag’ ruim voldoende, maar er kan desgewenst ook een logistiek maatwerkplan voor de klanten worden uitgewerkt.

Via het klantenportaal "Mijn Ammertech" kunnen klanten op elk gewenst moment van de dag eenvoudig (herhaal)bestellingen plaatsen, hun orders bekijken, de voorraad inzien en nog veel meer.

Directeur: Jan van den Hurk
Telefoon: +31 (0)492 594300
E-mail: j.vdhurk@ammertech.nl
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws