Hitma B.V.

Al sinds de oprichting van Hitma in 1926 door de Franse Maatschappij Société des Fonderies de Pont-à-Mousson als 'Handel Industrie Transport Maatschappij Amsterdam', werken er in ons bedrijf mensen met passie voor techniek. Technische specialisten die jouw taal spreken, jouw proces begrijpen en eventuele knelpunten voor je oplossen. Al bijna 100 jaar maken wij met kennis samen het verschil.

Servicegericht
Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf en in elke industrie anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Ook wanneer je al een offerte hebt aangevraagd bij een andere leverancier en twijfelt over het advies of de prijs, kun je bij ons terecht voor een second opinion.

Toegevoegde waarde creëren
Om zo goed mogelijk met onze klanten mee te kunnen denken en de beste oplossing voor een specifiek proces te vinden, houden we de markten waarin onze klanten zich begeven (van procesindustrie tot ziekenhuizen) nauwlettend in de gaten. We proberen altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends, wet- en regelgeving en (technologische) ontwikkelingen en denken na over de toekomst en de behoeftes van jouw bedrijf.

Zaken doen met mensen
Wij geloven in 'zakendoen met mensen, niet met bedrijven'. Bij ons heb je intensief, persoonlijk contact met de juiste specialist. Wij geven niet klakkeloos antwoord op je vraag, maar bieden een technische oplossing (een instrument, component, compleet systeem of ondersteuning in de vorm van advies, onderhoud of trainingen) voor wat je daadwerkelijk nodig hebt. 

Meerdere specialisaties
Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij onze activiteiten verdeeld over diverse disciplines met elk hun eigen specialisten:

Langdurige relaties
Bij Hitma streven wij naar langdurige relaties. In ons bijna 100-jarige bestaan hebben wij ons ontwikkeld tot een onderneming waar wordt geluisterd naar klanten en medewerkers. En wij luisteren ook graag naar jou.

Directeur: Michiel Jansen
Telefoon: +31 (0)297 514757
E-mail: mjansen@hitma.nl
Social:

Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws