Indutrade Benelux doet mee aan Vätternrundan race in Zweden

17 juni deden 4 medewerkers van Indutrade Benelux-bedrijven mee aan de beroemde Vätternrundan race in Zweden; een wielerronde die al sinds 1966 wordt gereden. Inmiddels is de race uitgegroeid tot een wielerevenement van wereldformaat. En niet zomaar één; deelnemers fietsen maar liefst 315 kilometer rond het prachtige Vätternmeer.

Het Indutrade Benelux-team
Een aantal collega’s van onze Zweedse moedermaatschappij Indutrade reedt de ronde al eerder en ruim twee jaar geleden ontstond ook binnen Indutrade Benelux het idee om aan de Vätternrundan race mee te doen. Binnen onze organisatie hebben we een ploeg fanatieke wielrenners. Helaas ging door de coronapandamie in 2020 en 2021 de race niet door, maar op 17 juni was het eindelijk zover en stonden Ruud van ’t Oever van ATB Automation, Peter Cornelissen en Hans de Best van Hitma en Wim van Baarle van Peco Douwes namens Indutrade Benelux aan de start.

Alle vier de heren hebben deze uitputtende fietstocht, ondanks regen en wind, volbracht. Ze startten vrijdagavond rond 22:00 uur en de volgende dag om 14:00 uur konden de sportievelingen onder het genot van een dik verdiend koel biertje nagenieten van hun topprestatie.

Lees in het persoonlijke verslag van Ruud van ’t Oever hoe hij de toch heeft ervaren.