Indutrade-dochter Tradinco Instruments doet mee aan Zero Hunger Games

Doe mee Zero Hunger Games.png

Naast het Indutrade Benelux-voetbalteam doet 21 mei a.s. ook een team van Indutrade-dochter Tradinco Instruments mee aan de eerste editie van The Zero Hunger Games. De opbrengst van dit bedrijvenvoetbaltoernooi komt geheel ten goede aan The Hunger Project. Op Hemelvaartsdag strijden tientallen Business Teams om de winst bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen.

linkTegenstanders gezocht!
Indutrade en Tradinco hopen dat andere sportieve en betrokken bedrijven zich ook aanmelden voor The Zero Hunger Games. Hieronder de belangrijkste informatie over het toernooi op een rijtje:

  • Voetbaltoernooi voor bedrijven op 21 mei 2020 bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen.
  • Meedoen kan als Business Team. Een team telt 7 teamleden (1 keeper, 6 spelers) waarvan 1 teamcaptain. Het is slim om ook wisselspelers in je team te hebben.
  • De inschrijfkosten per team zijn € 1.000. Vrouwen en mannen spelen samen!
  • Ook jonge sporters zijn welkom. We hanteren een minimumleeftijd van 14 jaar. Voor kleinere sportertjes organiseren we ook veel leuks naast de velden.
  • Uiteraard kunnen meerdere teams per bedrijf meedoen. Ook moedigen wij teamleden aan zich te laten sponsoren – en zo hun netwerk bij te laten dragen aan het succes van The Zero Hunger Games.
  • Alle inschrijfgelden gaan naar The Hunger Project. Dat is mogelijk omdat de organisatiekosten gesponsord worden door hoofdsponsor NewPort Capital. Ook 25% van de kantineomzet van deze dag gaat naar The Hunger Project.

Doe mee!
Sportieve bedrijven in Nederland, schrijf ook een voetbalteam in voor The Zero Hunger Games en help mee de honger in de wereld op te lossen. Inschrijven kan via deze link. Lees voor meer informatie ook de flyer (pdf).