UltraPure International breidt cleanroom uit

eindshot.jpg

April 2020 opent Indutrade-dochter UltraPure International haar verbouwde cleanroomaccommodatie in Uithoorn. De beschikbare ruimte voor het samenstellen van single-use assemblies is uitgebreid van 110m2 naar 300m2.

UltraPure International is een merkonafhankelijk ISO9001: 2015 gecertificeerd assemblagebedrijf. Naast de 300m2 aan cleanroomruimte (ISO klasse 7) beschikt het het bedrijf in het verbouwde pand nu ook over 72m2 opslagruimte en 88m2 aan kantoorruimte. 

UltraPure International voert de volgende assemblage-activiteiten uit:‚Äč

  • Single-use assemblages maken met single-use slangen / tubing, connectoren, zakken, filters
  • Doppen op flessen assembleren met andere single-use componenten

De single-use assemblages kunnen dubbel verpakt en extern geïrradieerd worden. De cleanroommedewerkers van UltraPure International zijn voor al deze werkzaamheden geautoriseerd door de fabrikanten van de toegepaste componenten. 

Single-use assemblies geleverd met certificaten
Er zijn vele combinaties fittingen en op maat gemaakte single-use slangen / tubing mogelijk. Voor aflevering worden ze gespoeld en getest. De assemblies worden geleverd met een product- en druktestcertificaat en voldoen aan CE-markering. In de cleanrooms van UltraPure International kunnen ook de meest ideale single-use oplossingen uitgetest worden en prototypes van single-use assemblies worden ontwikkeld.