Indutrade Benelux doet opnieuw mee aan Run for The Hunger Project

Zondag 4 november a.s. doet Indutrade Benelux, net als vele andere bedrijven uit o.a. de industrie en technische sector, met een loopteam mee aan de 12e editie van de NPM Capital Run voor The Hunger Project. Dit loopevenement van ondernemend Nederland start en finisht, net als voorgaande jaren, in het Olympisch Stadion. Met jaarlijks zo'n 100 Business Teams is de Run uitgegroeid tot een waar Business event. De route loopt door het Amsterdamse bos.

The Hunger Project
Honger is het grootste oplosbare probleem ter wereld. De afgelopen jaren is enorme vooruitgang geboekt en is het aantal mensen met honger flink gedaald. Toch leven er nog steeds bijna 800 miljoen mensen met chronische honger. En dat zijn er veel te veel. Als we er samen de schouders onder zetten, brengen we het aantal mensen met honger in de komende 15 jaar naar nul.

The Hunger Project investeert in Afrika, Azië en Latijns- Amerika in mensen om zichzelf te ontwikkelen, zodat ze straks op eigen kracht verder kunnen. De opbrengst van de Run for The Hunger Project gaat geheel naar het werk van The Hunger Project in Benin.

Impact
Een investering in The Hunger Project is een investering met impact. De Goede Doelen Monitor, Goede Doelen Test en Transparantprijs beoordelen The Hunger Project consistent met de hoogst mogelijk haalbare punten als een transparante en betrouwbare organisatie, met de meeste kans op impact..

Wilt u team Indutrade Benelux sponsoren? Klik dan op deze link.

Meer over The Hunger Project