2019-01-04 16:46:00
4 januari 2019

Hitma 30 jaar onderdeel van Zweedse Indutrade

Onze dochteronderneming Hitma Groep is vandaag precies 30 jaar 'in Zweedse handen'. 4 januari 1989 werd Hitma overgenomen door de DACKE-groep (Malmö), de bedrijvengroep die later onderdeel werd van Industrivärden waar Indutrade tot 2013 ook onder viel.

Verdere professionalisering
In 1989 voorspelde de toenmalige directeur Albert Schepers dat de overname positieve gevolgen zou hebben voor het bedrijf. Door de samenwerking met de Zweden zou verdere professionalisering plaatsvinden wat zou resulteren in nog betere dienstverlening aan klanten en leveranciers, met versnelde groei als doel. 

Gezond bedrijf
De voorspelling van de heer Schepers is zeker uitgekomen. De samenwerking duurt tenslotte niet voor niets al 30 jaar. De Zweedse moeder heeft Hitma altijd de ruimte gegeven om te ontwikkelen en een goede werkomgeving te bieden aan haar medewerkers, die vaak vele jaren in dienst zijn bij de organisatie. Daarnaast heeft Hitma altijd kunnen investeren in ontwikkelingen om klanten op hoog niveau van dienst te zijn. Mooi voorbeeld hiervan is de bouw van een nieuwe cleanroom waarmee het bedrijf in 2019 start onder de Indutrade-vlag ten behoeve van de productie van single-use assemblies voor de farmaceutische industrie.


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws