2017-07-05 14:44:00
5 juli 2017

Indutrade-bedrijf Kin Pompentechniek neemt Corode over

Directeuren Rob Kouvelt van Kin Pompentechniek en Pete Odekerken van Corode proosten op de samenwerking.
Directeuren Rob Kouvelt van Kin Pompentechniek en Pete Odekerken van Corode proosten op de samenwerking.

Onze dochteronderneming Kin Pompentechniek in Rijen heeft 5 juli jongstleden de aandelen van Corode B.V. in Boxtel overgenomen. Wij ondersteunen onze technische (handels)bedrijven bij actief ondernemerschap. Deze uitbreiding van Kin Pompentechniek is daarvan een mooi voorbeeld.

Centrifugaalpompen en filtersystemen
Corode staat al meer dan 45 jaar wereldwijd bekend als leverancier van kunststof en roestvrijstalen centrifugaalpompen en filtersystemen voor de chemische, galvanische en afvalwaterzuiveringsindustrie.

Het bedrijf uit Boxtel ontwerpt en vervaardigt een breed assortiment aan pompen en filtersystemen voor het verpompen, de recirculatie en het sproeien en zuiveren/filtreren van afvalwaterstromen, etsende vloeistoffen, chemische en sterk corrosieve vloeistoffen en vloeistoffen in de electroplating/galvanische industrie.

Vruchtbare samenwerking
Rob Kouvelt, directeur Kin Pompentechniek, en Pete Odekerken, directeur en voormalig eigenaar van Corode B.V, zijn verheugd over de gezamenlijke toekomst van hun bedrijven.

Het leveringsprogramma van Kin Pompentechniek is divers. Van pompen voor de tuinbouw en industrie tot pompen voor gebruik in en om het huis. Het bedrijf is in de Benelux uitgegroeid tot een serieuze speler in dit marktsegment en zal deze rol door de samenwerking met Corode verder kunnen uitbreiden. Corode profiteert op haar beurt van de krachtige organisatie van Kin Pompentechniek.

 


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws