2017-02-17 13:44:00
17 februari 2017

Indutrade-bedrijven organiseren netwerkborrel tijdens Interphex-beurs

De beurs Interphex in New York is al 38 jaar het ontmoetingspunt voor de farmacie, biotechnologie en medische sector. Specialisten van diverse Indutrade-bedrijven die zich in deze markten begeven, hebben de handen ineen geslagen en introduceren tijdens deze beurs een nieuwe dienstverlening m.b.t. single-use technologie.

Opening productiefaciliteit
De Indutrade-bedrijven Colly Flowtech, Hitma UltraPure, Avintos Flow Control en ESI UltraPure hebben één ding gemeen: ze leveren alle vier single-use componenten en systemen voor ultrapure processen. Daarom hebben de bedrijven besloten om onder de naam 'UltraPure International' een productiefaciliteit op te richten voor het vervaardigen van single-use assemblies. Om de opening van deze ISO 14644-1 geclassificeerde cleanroom in Uithoorn te vieren, organiseren ze een gezellige netwerkborrel in New York.

Kom naar The Perfect Pint
Bent u tijdens de Interphex in New York en wilt u meer weten over de activiteiten van UltraPure International? Meld u dan aan en kom 21 maart naar de Ierse Pub 'The Perfect Pint'. Vanaf 18:00 uur bent u van harte welkom voor een hapje en drankje. Uiteraard is er volop gelegenheid om kennis uit te wisselen met vakgenoten. Daarnaast zorgen wij voor de nodige entertainment.

  • Locatie: The Perfec Pint, 123 W 45th St, New York, NY 10036
  • Datum: 21 maart 2017
  • Tijd: 18:00 - 21:00 uur

Aanmelden
Komt u naar de UltraPure International netwerkborrel in New York? Meld u dan aan via deze link. Het aantal plaatsen is beperkt.

 


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws