2015-11-02 14:33:00
2 november 2015

Indutrade haalt opnieuw meeste sponsorgeld op tijdens Run for The Hunger Project

Zondag 1 november jonstleden stond het loopteam van Indutrade Benelux opnieuw op het podium tijdens de Run for The Hunger Project. We haalden tijdens deze bedrijvenloop het meeste sponsorgeld op voor dit goede doel.

Indutrade deed voor de vijfde keer mee aan de Run for The Hunger Project. Dit jaar stonden we aan de start in het Olympisch stadion met een hardloopteam (bestaande uit zes lopers), negen wandelaars en zes kinderen die meededen aan de Kidsrun.

Naast de eerste prijs voor het team dat het meeste sponsorgeld ophaalde, stond ook Jarno van den Broek (deelnemer Kidsrun) op het podium. Hij haalde de meeste donaties binnen van alle deelnemende kinderen en werd tweede bij de Kidsrun. Collega Cathy Rens had de snelste tijd bij de 10 km. dames.

De Run for The Hunger Project werd dit jaar voor de negende keer georganiseerd. Er deden in totaal 100 bedrijventeams mee. Deze teams bestonden uit minstens 6 hardlopers. Daarnaast was er een Kidsrun en wandeltocht door Amsterdam.

Aanpak The Hunger Project
The Hunger Project traint vrouwen en mannen op het platteland in ontwikkelingslanden om ze inzicht te geven in hun eigen capaciteiten. Zo kunnen zij zelf actie ondernemen om hun leven te verbeteren. Geen gelatenheid, maar visie en energie. Een goed doel dat perfect aansluit bij de strategie en visie van Indutrade. 

(Foto's o.a. Ruud Kroese en Teun Mulder)


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws