2015-03-31 14:17:00
31 maart 2015

HP Valves verhuist van Oldenzaal naar Hengelo

Indutrade Benelux-dochter HP Valves gaat verhuizen naar Hengelo. Door de groei van het bedrijf is het huidige pand in Oldenzaal te klein geworden.

HP Valves uit Oldenzaal, producent van hogedrukafsluiters en -accessoires, verhuist naar Hengelo. Het bedrijf dat onderdeel is van de Indutrade Benelux-holding investeert in de bouw van een nieuw pand op het High Tech Systems Park, de innovatiecampus op het voormalige Thales-terrein. Directeur Marten Hinsenveld tekende donderdag 26 maart een intentieverklaring voor de aankoop van een perceel van 22.000 vierkante meter. In de zomer van 2016 hoopt HP Valves met zijn 110 medewerkers te verhuizen naar het nieuwe onderkomen. De bouw begint in oktober.

Het concept en de faciliteiten van het High Tech Systems Park spreken directeur Marten Hinsenveld erg aan. "Het draait hier om samen innoveren en dat biedt ons de basis om door te kunnen groeien en leidend te blijven in onze markt. Qua bereikbaarheid en uitstraling is dit echt de beste locatie voor jong, technisch talent", aldus Hinsenveld


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws