2022-03-18 14:32:00
18 maart 2022

Indutrade Benelux voetbalt voor The Hunger Project tijdens The Zero Hunger Games

Na jarenlang met een loopteam te hebben meegedaan aan de Run for The Hunger Project, doet Indutrade Benelux dit jaar mee aan de eerste editie van The Zero Hunger Games; Een bedrijvenvoetbaltoernooi waarvan de opbrengst is bestemd voor The Hunger Project Nederland.

Op 26 mei 2022 vinden voor de eerste keer The Zero Hunger Games plaats: een nieuw sportevenement voor bedrijven waarvan de opbrengst ten goede komt aan The Hunger Project. Op Hemelvaartsdag strijden tientallen Business Teams om de winst bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen. Naast het team van Indutrade Benelux doet er ook een voetbalteam van onze dochteronderneming Tradinco Instruments mee aan het toernooi.

Van hardlopen naar voetballen
The Zero Hunger Games is een initiatief van José Cubo. Hij stond in 2006 ook aan de start van de Run for The Hunger Project: twaalf jaar lang renden tientallen Business Teams, waaronder het team van Indutrade Benelux, vanuit het Olympisch Stadion door Amsterdam en haalden samen ruim € 1.850.000 op voor The Hunger Project.

Sporten voor het einde van honger
The Zero Hunger Games starten dus met een voetbaltoernooi voor Business Teams, maar de ambitie is groter. De organisatie hoopt dat dit initiatief uitgroeit tot een landelijk sportevenement, waarbij iedere sportclub in Nederland kan aanhaken. Van fierljeppen tot hockey en van korfbal tot tennis: samen sporten we voor het einde van honger.

Dit zijn The Zero Hunger Games:

  • Voetbaltoernooi voor bedrijven op 26 mei 2022 (Hemelvaartsdag) bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen.
  • Meedoen kan als Business Team, ieder team telt 7 teamleden (1 keeper, 6 spelers) waarvan 1 teamcaptain. Het is slim om ook wisselspelers in je team te hebben.
  • De inschrijfkosten per team zijn € 1.000 ex. btw. Vrouwen en mannen spelen samen!
  • Ook jonge sporters zijn welkom. We hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar. Voor kleinere sportertjes organiseren we ook veel leuks naast de velden.
  • Uiteraard kunnen meerdere teams per bedrijf meedoen. Ook moedigen wij teamleden aan zich te laten sponsoren – en zo hun netwerk bij te laten dragen aan het succes van The Zero Hunger Games.
  • Alle inschrijfgelden gaan naar The Hunger Project. Dat is mogelijk omdat de organisatiekosten gesponsord worden door hoofdsponsor NewPort Capital. Ook 25% van de kantineomzet van deze dag gaat naar The Hunger Project.

Schrijf een team in!
Bedrijven die op 26 mei ook willen meevoetballen voor dit goede doel, kunnen zich aanmelden via deze link.


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws