2017-03-31 13:20:00
31 maart 2017

Indutrade-zusters presenteren nieuwe assemblagefaciliteit tijdens BioProcess European Summit

Van 24 t/m 27 april a.s. vindt in de RAI in Amsterdam het congres 'BioProcess International European Summit' plaats. Tijdens deze internationale top introduceren diverse samenwerkende Indutrade-bedrijven een nieuwe dienstverlening m.b.t. single-use technologie.

BioProcess International (BPI) biedt een mooie gelegenheid UltraPure International te presenteren. Dit bedrijf verzorgt assemblagewerkzaamheden op het gebied van single-use technologie voor de (bio)farmaceutische industrie en andere ultrapure processen. UltraPure International is opgezet door de Indutrade-zusterbedrijven Colly Flowtech (Zweden), Avintos Flow Control (Zwitserland), ESI UltraPure (Ierland) en Hitma UltraPure (Benelux).

U bent van harte welkom op stand 79 om u te laten informeren over deze nieuwe cleanroom-accommodatie.

Maak kans op VIP-kortingscode
De prijzen van de toegangskaarten zijn afhankelijk van het type organisatie waarin u werkzaam bent en het aantal dagen dat u bij het congres aanwezig wilt zijn.

Bezoekers uit de Benelux kunnen via de site van Hitma UltraPure een VIP-kortingscode aanvragen. Namens UltraPure International maakt u dan kans op 25% korting op een tweedaagse toegangskaart (25-26 april). 

Top event bioprocessing
BioProcess International European Summit (BPI) is veelomvattend en van een hoog wetenschappelijk niveau op het gebied van life sciences, technologie en business. U kunt lezingen bijwonen van topsprekers over alle denkbare onderwerpen rondom biofarmaceutische processen en kennis delen met specialisten van toonaangevende organisaties. 25 en 26 april vindt de officiële BioProcess International Summit plaats, maar ook op 24 en 27 april is er een programma met lezingen en workshops. Het congres komt mede tot stand in samenwerking met Leiden Bio Science Park, NIBRT, Holland Bio en Biophorum Operations Group.

Bekijk hier de agenda en de sprekers.

 

Wilt u BioProcess Europe bezoeken en kans maken op een VIP-kortingscode? Laat hier uw gegevens achter.

Terug naar overzicht


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws