2022-07-07 11:25:00
7 juli 2022

Indutrade-dochters Hitma en ESI Benelux gaan fuseren

Per 1 oktober 2022 gaan Hitma en ESI Benelux verder als één bedrijf. Door de fusie kunnen (bio)farmaceutische bedrijven vanaf die datum terecht bij één toeleverancier voor een zeer breed pakket single-use producten en assemblies. Na het samengaan wordt de samenwerking met alle leveranciers van beide bedrijven vanuit het Hitma-pand in Uithoorn voortgezet. De specialisten van ESI Benelux maken de overstap naar het Hitma-team.

ESI Benelux en Hitma UltraPure zijn zusterbedrijven binnen Indutrade Benelux. Voorheen lag hun focus op de verkoop van single-use componenten en de exclusieve vertegenwoordiging van vaste merken. Nu de vraag vanuit de farmaceutische industrie van componenten is verschoven naar complete single-use assemblies, bundelen de bedrijven hun krachten om hun farmaceutische klanten nog beter te kunnen bedienen.

Zowel ESI Benelux als Hitma is ISO9001:2015 gecertificeerd. Voor het vervaardigen van single-use assemblies werken zij samen met assemblagebedrijf Ultrapure International (UPI) dat in Uithoorn beschikt over een ISO9001:2015 gecertificeerde productieorganisatie en zich richt op het assembleren van maatwerk-assemblages. Ook na de fusie blijft UPI, ook een Indutrade-onderneming, de vaste assemblagepartner.

Hitma en ESI Benelux houden hun relaties op de hoogte van toekomstige stappen, zoals het samenvoegen van artikelnummers en het overnemen van lopende orders. Informatie over de fusie is ook te vinden op de website www.hitma-singleuse.nl.


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws