2014-12-11 16:26:00
11 december 2014

Aluglas neemt verpakkingsspecialist in België over

Per 1 januari 2015 sluit Verbeeck Packaging Group uit België zich aan bij Indutrade Benelux.

Verbeeck Packaging Group uit België heeft zich aangesloten bij Aluglas Packaging Group (onderdeel van Indutrade Benelux). Verpakkingsspecialist Verbeeck is opgericht in 1949. Het bedrijf levert verpakkingen voor cosmetica, parfum, voedingsmiddelen en huishoud-producten. De bedrijven zullen samen de Europese markt van verpakkingsoplossingen gaan voorzien. Uitgebreide informatie zal door beide bedrijven begin januari 2015 worden verstrekt.

Industriële nichetoepassingen
Indutrade Benelux is de holding van de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, aan de Nasdaq OMX Stockholm beursgenoteerde, Indutrade AB. De Indutrade-bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten. Het concern richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen en is verdeeld in zes divisies:
·         Engineering & Equipment
·         Flow Technology
·         Industrial Components
·         Special Products
·         Fluids & Mechanical Solutions
·         Measurement & Sensor Technology

Onderscheidende technische verkooporganisatie
Doelstelling van Indutrade is verder te groeien met gezonde bedrijven. De kernwaarde van Indutrade, een sterk gedecentraliseerde structuur, is hierbij onderscheidend. Alle bedrijven hebben hun eigen identiteit en bedrijfsvisie. Deze vrijheid staat aan de basis van de ondernemende spirit binnen de organisatie en de optimale dienstverlening aan klanten. Als moedermaatschappij biedt Indutrade Benelux ondersteuning op het gebied van industriële know-how, financiën, ontwikkeling en management. De dochterondernemingen profiteren onderling van benchmarking en het informeel uitwisselen van ervaringen.


Terug naar overzicht

Laatste updates

Meer nieuws